Kære alle hi-fi junkies!

I dag kan vi bringe ikke bare én, men faktisk to særdeles gode nyheder, som vi er ret sikker på vil falde i god jord ude blandt alle vores kunder.

Første gode nyhed er, at normalt har Cayin benyttet sig af Shuguang rør til deres rørforstærkere, men de har i løbet af 2020 stoppet deres produktion, hvilket selvfølgelig har betydet, at Cayin har måttet se sig omkring efter ny leverandør. Her er valget faldet på Psvane og JJ rør, som fremadrettet vil være standard rør i alle Cayins forstærkere. Begge rørproducenter har kæmpe stor anerkendelse verden over og får mange rosende ord med på vejen. En nyhed vi personligt er rigtig glade for, da vi ikke er ét sekund i tvivl om, at vi her får et musikalsk løft på samtlige deres forstærkere.

Og så tænker i sikkert, ”åh nej, så betyder det nok at samtlige forstærkere bliver dyrere”. Men faktisk kan vi glæde alle med, at de fleste modeller faktisk er faldet i pris, nogen har samme pris og meget få er steget. Dette hænger sammen med, at vi har en lavere dollarkurs end hidtil, hvilket gør at vi kan presse priserne yderligere til fordel for jer kunder. Vi har ALTID et ønske om at lave den absolut skarpeste pris på markedet.

Vi håber i synes det her er lige så fedt som vi synes! Og så tag da endelig et kig på din eventuelle drømme-Cayin-forstærker ved at KLIKKE HER!

Ha’ en fantastisk aften alle sammen!