Kære alle musikelskere, så er det tid til at slå til, hvis du skal have fingre i de eftertragtede Dirty Weekend højtalere fra Zu Audio. Deres absolut bedst sælgende højtaler, som på daglig basis ikke bare kan bestilles. Omen Dirty Weekend Mk2, bliver frigivet nogle få gange om året i et begrænset antal, og det er næsten umuligt, at få fingre i dem, da de altid er udsolgt virkelig virkelig hurtigt efter frigivelse.

Vi er derfor meget glade for at kunne fortælle jer, at vi til august 2020, kommer i besiddelse af fem sæt. Og derfor vil vi gerne allerede nu give evt. interesserede købere muligheden for at lægge bestilling ind på dem, så man sikre sig, at få et sæt. De 5 sæt kommer i følgende farver:

  • 2 sæt á Rustic Hickory
  • 3 sæt á Dead Black Hickory

Udtalelserne og anmeldelserne fortæller den tydelige begejstring for Dirty Weekend Mk2:

As for value, these Zu Omen Dirty Weekenders just can’t be beat. Right now, I think they represent one of the best overall values I’ve ever encountered in high-end audio. In fact, I almost feel guilty enjoying them so much when I think about how little I paid for them. —John Richardson / Part-Time Audiophile

The Omen DW is a turn-it-up, hell-on-wheels demon, but it serves up oodles of detail at hushed, late-night levels. When you get the chance to crank the volume the speaker’s stature looms large. Man, it breathes life into music, live rock recordings showcase what this speaker does so right. —Steve Guttenberg / CNET, Stereophile, Tone

Blot et lille udpluk af flotte ord de får med på vejen, og der er bestemt noget om snakken!

Spillereglerne er ganske enkle. Det er først-til-mølle-princippet! Så hold dig ikke tilbage og skynd dig inden det måske er for sent.

FORUDBESTIL VED AT KLIKKE HER!!