Så blev det endelig tid. Lørdag d. 14 september åbnede Viborg Musik & Hi-Fi dørene op for endnu et supertræf. Et arrangement vi så ufattelig meget frem til. Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme ud og vise vores produkter frem og ikke mindst dele vores passion med alle der har interesse i god lyd og musik. Specielt var vi meget spændte på at høre folks reaktioner på vores nye pladespillere fra Acoustic Signature, som fornyligt blev en del af vores produktlinje og som vi selv er utroligt begejstret for. Vores opfattelse var, at de faldt i ret god jord.

Desværre var vi ikke alene om en kæmpe udfordring. Nemlig lyden! Lokalerne var ganske enkelt ikke egnet til formålet og skabte problemer med at få det til at lyde bare nogenlunde. Meget ærgerligt, når man udemærket er klar over hvordan det burde lyde. Det til side, så er vores vurdering, at vi alligevel trods udfordringerne, satte nogle tanker igang hos de fleste af jer.

For os handlede det om at spille musik. Det er det et anlæg skal kunne, hvad enten det er rock, pop, blues, country osv. Det fortæller noget om hvad anlægget kan præstere i vores optik. På samme måde gjorde vi heller ikke et kæmpe nummer ud af de alt for nørdede og tekniske spørgsmål. Ikke fordi vi ikke ville svare på dem, for det ville vi hellere end gerne, og svaret skulle vi nok finde. For os handler det om at bruge ørerne, ganske simpelt. Er det fedt, eller er det ikke særligt fedt. Kennet fik det sagt til vores besøgende på en rigtig god måde:

Når du skal ud og købe din nye VW, spørger du så også sælgeren om hvilke stempelringe der sidder i motoren?

En måde på at sige, at det nok ikke er det der udgør om du køber bilen eller ej. Du prøver den og er den lækker nok i komfort og køreegenskaber, så slår du til. På samme måde med højtalere. Intern kabling, enhedens materialer, modstande og kondensatorer, er fløjtende ligegyldigt, hvis bare du synes de ser pisse fede ud og lyder som en drøm.

Vi spillede skiftevis på to forskellige forstærkere og skiftede mellem analog og digital afspilningskilde. Vores setup bestod af følgende:

Stereo integreret rørforstærker: Cayin CS-845A (pris – 31.499 kr. – se den her)
Stereo integreret rørforstærker: Audion Silver Night 300b Anniv. Hard Wired (pris – 31.399 kr. – se den her)
Pladespiller (analog lydkilde): Acoustic Signature Challenger 2018 med Acoustic Signature TA-500 tonearm (pris – 33.749 kr. – se den her)
Pickup: Acoustic Signature MM3 (pris – 4.999 kr. – se den her)
DAP-afspiller (digital lydkilde): Cayin N6ii (pris – 8.999 kr. – se den her)
Højtalere: Zu Audio Omen Def. MK2 (pris – 37.999/sæt – se dem her)
Højtalerkabel: Zu Audio Mission MK2, 2 x 3 meter (pris – 3.899 kr. – se dem her)

Vi vil gerne sige tak for en super fed dag i musikkens tegn, og til alle jer der kiggede forbi os. Fantastisk at se så mange interesserede og ikke mindst at vi fik nogle gode snakke.

Giv endelig lyd fra jer, hvis i skulle have noget på hjertet. Vi er ikke længere væk end en mail eller telefonopkald!

Ha’ det godt så længe, og måske ses vi igen næste gang.