Blue Cat Audio introducere i dag Blue Cat Art.

Hvorfor har vi valgt at forene musikken med kunst? Fordi musik er kunst, fordi vi selv er super fascineret af kunst og fordi alle malerierne har en inspirationskilde til musikken.

Kunstneren bag disse unikke malerier hedder Nicolai, og han gik i sommeren 2018 og spekulerede over hvad han var mest betaget af? Musik, lækre damer og 60´erne, 70’erne, de fede farver og den sprudlende energi omkring den farvestråelnde tid. Derfor besluttede Nikolai, at begynde en hel ny serie af unikke malerier, som alle er baseret på musikken på den ene eller anden måde, hvoraf denne nye serie af malerier opstod.

Nicolai’s egen beskrivelse af stilen er:

Den visulle stil kan vel kaldes neo-psykedelisk og er en stil, hvor jeg arbejder meget frit og uden regler. Atlt fra farver til motiv lader jeg mig inspirere af musikken og de ting der interesserer mig såsom musik, stil, kunst og rock´n´roll

Kvindekroppen er altid en kæmpe inspiration for mig og de fine linjer og former er medviskende til at understøtte det ekspressive bevidstshedsudvidende udtryk. Hver eneste billede er unikt og min personlige hyldest til musikken.

No rules, no bullshit!

Vi så disse og tænkte, dem skal alle da se, som har interesse i musik! Da malerierne første gang blev hængt op i vores butik, kunne vi mærke en ny energi – det var bare som om musikken blev bedre og som Nicolai selv beskrev det, “mine malerier er bare flottere her, hvor de kommer til deres ret sammen med musikken”.

Alle malerier er unikke, hvilket betyder der findes én af hver. Der er ingen tryk af dem, der bliver ikke lavet en magen til, de er enkeltvis indrammet professionelt med passe partout og i fine minimalistiske rammer, hvilket gør, at billeder kommer til udtryk på bedste vis.

Nicolai er en kustner af en ny verden og sidder du derude, med en drøm om et maleri af din ynglings kunstner/sanger, så er det muligt, at kunne bestille noget unikt, som bliver malet kun til dig. Her vil der kunne laves en dialog med kunstneren, som vil være i stand til, at male efter dine egne ønsker.

Blue Cat Audio er stolte over at kunne præsentere denne serie af unikke, smukke, faverie og skønne malerier.

TJEK DET UD VED AT KLIKKE HER