KUN 249 PRODUCERES PÅ VERDENSPLAN! 1 STK. PÅ VEJ TIL DANMARK

Er du typen der godt kan lide at have noget, som ingen andre har, og samtidig eje det nok bedste Cayin har produceret til dato, så er det lige nu du skal slå til! Cayin har 25 års jubilæum, og i den anledning har de udviklet en helt særlig integreret rørforstærker, i meget begrænset antal globalt, med kun de bedste komponenter. Noget der mere eller mindre ligner et eller andet fra en Transformers film. Der er kælet for den mindste detalje og vi er super glade for at kunne tilbyde denne på det danske marked.

Med patenterede teknologi, håndlavede konstruktion og komponenter i særklasse, herskes der ingen tvivl om, at A-845 Pro befinder sig i en liga for sig, når det kommer til integreret rørforstærkere.

Udover at være en integreret forstærker, så er det også muligt at bruge den som effektforstærker, hvilket helt simpelt vælges via en omskifter. Selve design konceptet skal ses som værende i royal stil, der viser eksklusiviteten og dermed den markante adskillelse fra deres andre forstærkere. På bagsiden finder man specielle designede højttalerterminaler, med mulighed for at vælge mellem 4Ω, 6Ω eller 8Ω’s udgangsimpedans. Det giver større fleksibilitet, ift. tilpasning af højttalere. Forstærkeren yder 2 x 25 watt, med hjælp fra de eksklusive Full Music 845SL rør, som lige sætter baren for musikalitet på et lidt højere niveau.

En yderst sjælden forstærker! Skal den være din?

SE MERE, LÆS MERE ELLER KØB DEN HER!