Det er med kæmpe stor fornøjelse og glæde, at Blue Cat Audio nu kan byde velkommen til en mulig kending for nogle af jer. Cayin er tilbage, i sin stærkeste form nogensinde, med et væld af fantastiske produkter der kun er blevet bedre og bedre med tiden.
Blue Cat Audio var igen på München messen, for at se på mulighederne for nye samarbejdspartnere, men med det helt klare mål, at få en god snak med Cayin’s repræsentant John Huang. Snakken gik derud ad, og vi fik en guidet tur på standen med gennemgang af alle de nye lækre produkter. Vi var meget begejstret for hvad vi så. Byggekvaliteten, detaljerne og fleksibiliteten, ville stå i super kontrast til vores elskede Zu Audio højttalere. Vi fik snakket de sidste ting på plads med John, og vi kunne lykkeligt vende retur til Danmark med kæmpe stor begejstring.

Cayin blev grundlagt i 1993, og deres produkter spænder over en bred prisklasse. De er hamrende dedikeret og udvikler nogle af de absolut bedst lydende produkter til konkurrencedygtige priser. De har udviklet mere end 400 produkter, lige fra CD-afspillere til højttalere, og ikke mindst deres rørforstærkere, er blevet taget utroligt godt imod i Hi-Fi verdenen. Cayin har både lokalt men også internationalt vundet mere end 70 awards for sine produkter, hvilket må siges at være noget af et kvalitetsstempel, der også i dag har gjort dem til en af verdens største produktion og udviklere af rørforstærkere.

At Cayin er anerkendt for deres rørforstærkere forstår vi godt. Da vi første gang satte deres billigste model (MT-12N – 4.499 kr.) til vores Zu Omen Dirty Weekend højttalere, var vores første tanke: “Der er noget galt her” – “Så godt må det ikke lyde til så små penge”. Vi var virkelig imponeret over hvad den lille sag formåede at gøre ved lyden. Perspektiv, dybde og detaljer kom frem på fineste vis! Intet mindre end utroligt til den pris. TJEK DEN UD HER

All-arounderen CS55A (10.999 kr.) er Cayin’s bestseller, som giver et væld af muligheder og ikke mindst lydkvalitet i topklasse. En forstærker vi er helt tosset med! Som en af de få rørforstærkere på markedet, får du indbygget USB DAC (op til 32 bit | 384 kHz), så du kan slutte din computer til og afspille favorit musikken – digitalt overført for maksimal lydkvalitet. Der er også en indbygget MM riaa, så du nemt kan tilslutte din pladespiller, uden at skulle have en ekstra boks ved siden af. Forstærkeren kan leveres med enten KT88 rør eller EL34 rør, og for det ikke skal være løgn, så kan du skifte mellem hvilke rør du vil køre med, via en simpel omskifter på bagsiden. Den har også to output modes – ultra-linear (EL34 38 watt) og triode (EL34 20 watt), som kan skiftes mellem via den medfølgende fjernbetjening eller et tryk på fronten af forstærkeren. Masser af mulighed for at kombinere den med selv lidt tungere højttalere.
Helt utrolig forstærker, til dig der vil have det hele samlet i ét! SE DEN HER

Vi kommer til at føre alle Cayin’s produkter, og de vil løbende blive tilføjet til vores webshop. Så skulle du finde et produkt interessant, vi ikke lige har på hjemmesiden, så tøv ikke med at tage fat i os, så hjælper vi selvfølgelig altid.

LÆS OG SE MERE OM ALLE CAYIN PRODUKTERNE VED AT KLIKKE HER!

GOD SOMMER ALLE SAMMEN – CAYIN IS IN DA HOUSE!!