Kære alle!!

Vi runder snart d. 1. december, og det skal fejres med en fantastisk nyhed! Vi er super glade for at kunne byde velkommen til Zu Audio’s Omen Dirty Weekend MKII for første gang på det danske marked. Denne model tilbydes kun når produktion tillader det og i denne omgang lykkedes det os, at skaffe 5 sæt hjem. Her er det virkelig med at få trukket en streg i sandet eller få vist hvor skabet skal stå derhjemme, for det bliver ganske enkelt ikke federe eller bedre til prisen. Først til mølle princippet, så skynd dig at få sikret dig et sæt!

Tilgængelige farver:

  • 1 sæt i Rustic Hickory – 6.499 kr./stk.
  • 4 sæt i Rustic Hickory Black – 6.499 kr./stk.

Omen Dirty Weekend MKII er en uovertruffen gulvhøjttaler der er baseret på standardudgaven Omen MKII. Nu er den udstyret med den samme fuldtoneenhed og diskant, som i Omen MKII, hvilket giver dig endnu mere bang for the buck! Der er blevet sparet på de helt rigtige områder, for at holde prisen nede, men performance oppe.

Vi og ikke mindst anmelderne er mere end begejstret for Omen højttalerne fra Zu Audio. De er ganske enkelt formidable! At det så har ladet sig gøre at presse prisen så langt ned er utroligt. Her handler det om musikken og ikke alt det hi-fi snobberi. Omen kan spille alle genre musik, og du vil opdage hurtigt, at de skiller sig meget ud fra andre traditionelle højttalere, både udseendemæssigt og endnu bedre lydmæssigt.

As for value, these Zu Omen Dirty Weekenders just can’t be beat. Right now, I think they represent one of the best overall values I’ve ever encountered in high-end audio. In fact, I almost feel guilty enjoying them so much when I think about how little I paid for them. – John Richardson / Part-Time Audiophile (læs hele hans anmeldelse her)

Som John så fint siger, så bliver det svært at finde noget der performer ligeså godt, som disse Dirty Weekenders til prisen. Faktisk så findes det ikke! 😉

SLÅ TIL NU OG FÅ DET BEDSTE TIL PRISEN INDEN DET ER FOR SENT!
LÆS MERE OM OMEN DIRTY WEEKEND MKII OG BESTIL DEM HER!