Thinksound – Value-for-money!

Blue Cat Audio byder velkommen til amerikanske Thinksound. Et forholdsvis nyt firma, der blev grundlagt i 2009, som laver kvalitets hovedtelefoner i et prisniveau, hvor alle kan være med. Thinksound blev grundlagt med det simple mål; at skabe utrolig vellydende hovedtelefoner med mindst mulig miljøbelastning. De skulle ikke bare lyde fantastisk; de skulle også se rigtig godt ud og føles komfortable i/på ørerne.

Thinksound’s hovedtelefoner er lavet i ægte træ, for at skabe en mere naturlig resonans og en uovertruffen akustik. Produkterne er lavet af genbrugsmaterialer og med et absolut minimum af plastkomponenter. Det blev også besluttet at bruge PVC-fri kabler og træ fra vedvarende kilder.

Med deres unikke design, fantastiske lydkvalitet og priser alle kan være med på, så går det ikke fagpressens næse forbi. Thinksound får kæmpe store roser hos de store anmeldere. Ikke kun hos dem, men endnu vigtigere; kunderne rundt omkring i verden kan slet ikke få armene ned over deres hovedtelefoner. Specielt on-ear modellen On2 får topkarakter af kunderne, når man læser deres anmeldelser på bl.a. Facebook og Amazon.

Digital Trends har givet Thinksound On2 en Editors Choice Award, som kun gives til de bedste af de bedste produkter. Med 4,5 stjerne ud af 5 og en score på 9,0 sagde de bl.a. (læs hele anmeldelsen her):

Among the most gorgeous sounding (and looking) on-ear headphones we’ve tested yet, and well worth the price

Udover on-ear modellen, tilbyder de også tre sæt in-ear hovedtelefoner, der designmæssigt er identisk, men lydmæssigt forskellige. Ens for dem, er at de alle er sved/vandafvisende, hvilket gør dem super attraktiv for dig der mangler lækker lyd til træningen. Alle modellerne kommer i en rigtig fin metalkasse, hvori der er forskellig størrelse earplugs for tilpasning til øret, så komforten er i orden. Sidst, men ikke mindst, er der også en lille bomuldspose man kan putte dem i for at beskytte dem.

Lyden i dem er sublim taget prisen i betragtning, og hvis du er den basglade type, så kommer de ikke til at skuffe dig!

Vi tilbyder alle Thinksounds hovedtelefoner direkte via vores webshop. Alle modeller er på lager, og vi leverer hurtigt og fragtfrit indenfor 1-2 hverdage.

Tjek dem ud i vores webshop – TRYK HER

2017-10-29T22:12:44+00:00oktober 29th, 2017|Categories: Produkter|